joi, 7 iulie 2011

Titiz, mer titiz

Marti am fost la doctor - sa il testeze pe Atomix de alergii. Pentru ca a fost extraordinar de cuminte si intelegator cand asistenta l-a intepat de vreo 10-12 ori a primit in dar un titirez. Incantat nevoie mare de cum se invarte titirezul am fost somata toata ziua cu "Titiz, mer titiz" sa i-l invart.

In alta ordine de idei, Atomixul este mai nou mare fan al jocului Angry Birds. Incep sa am sentimentul ca "fara calculator pana la 7 ani" e o idee optimista din partea mea...ca sa nu o numesc altfel. Atomixul nu are nici 2 ani si se joaca pe iPad, se uita la filmulete pe iPad, butoneaza la xBox, se joaca alaturi de noi la xBox, e mare fan Wii, daca prinde un laptop butoneaza intr-o mare fericire... intrebarea e ce urmeaza...ce vom face cand va prefera sa stea in casa cu gadgeturile lui in loc sa vrea afara? Momentan e bine pentru ca la gradinita stau toata ziua numai afara (nu conteaza ca ploua, ninge sau e ger de crapa pietrele). Asa ca alearga, se joaca, experimenteaza in aer liber. Cand ajungem acasa incepe partea sedentara...



P.S. Pingu este pasiunea lui in materie de desene animate. Pingu rulz. Primele cuvinte cand se scoala sunt (in urmatoarea ordine): melk, Pipi (alias Pingu) si apan (iPad).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu