marți, 3 mai 2011

1 Mai la HoppeLoppeLand



Dupa un mic consiliu de familie pe tema "Ce activitate sa avem duminica dupa-amiaza cu copilul?" am decis (unanim - am primit un Da hotarat urmat de o la fel de hotarata miscare sus-jos a capului din partea Atomixului) sa mergem la HoppeLoppeLand.









Asa am descoperit ca mai nou se numeste Løve Lekeland (Locul de joaca Leu), ca a fost reamenajat (mie imi place mai mult noua varianta) si ca biletul s-a scumpit (150 NOK in loc de 130 cat era pe vremea vechiului management :)). Dat fiind faptul ca doar copiii platesc (de fapt, parintii platesc pentru copii) si in dotare avem doar unul, bugetul nu a fost puternic afectat.


Atomixul a urcat repede in al 9-lea cer de fericire cand a vazut la intrare o masinuta (masinuta rosie din filmul Cars - o avem acum pe scaunul lui din masina, pe aparatoarele de soare puse la geamurile din spate ale masinii si probabil incet, incet ne va invada si spatiul locuibil). In consecinta a trebuit sa stam pe langa minunata, nemaipomenita, incantatoarea masinuta multa, multa vreme - sederea noastra acolo se termina cand un copil mai curajos se suia peste Atomix ca sa se poata juca si el - un gentlemen din nastere, Atomix cobora si, incruntat nevoie mare, il arata cu degetul pe individul cu pricina :D.

In pauzele de masinuta s-a distrat in "mlastina" de bile, pe topogan si nu in ultimul rand pe tricicletele prezente. In special pe tricicletele prezente...




P.S. Aseara a spus "Hai tati" cand al lui tata nu avea suficienta viteza in a merge spre masina. Atomixul era inarmat cu cheile...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu