miercuri, 4 mai 2011

Activitati de seara...

Atomixul si-a descoperit doua noi pasiuni: "cititul" si desenatul.
Citit la el inseamna momentan aratatul cu degetul pe o carte cu poze si unul din supusii lui (depinde cine este in gratii in acel moment) trebuie sa spuna ce este acel ceva aratat. Haios: rade la cuvantul titirez :d. Radem si noi pe langa el - de rasul lui, bineinteles.

Desenatul - care este cerut printr-un disperat "t:aina:" (no: å tegne = a desena) s-a extins de la foile de hartie la pereti - spre disperarea mea. Asa ca ora de desen a devenit o ora de pazit Atomixul posedat de spiritul artistic. Va trebui sa gasim o solutie pentru asta - sa tapetez peretii cu hartii :D.

4 comentarii:

  1. Va ratasem noul blog:d. Noroc cu Dan, ca ma tine la curent:)
    Ce mare s-a facut si Tudor, are fatuca de baietel, nu mai e bebe..
    Imi place mult la voi, si la gradi si la locul de joaca. Si Andreea e disperata cu bilele, masinutele si leaganele, care trebuie date "tare tare".
    Pentru veleitatile artistice, noi am luat niste coli d-alea imense de la ikea, plus a primit o tablita de scris,plus o masuta cu doua scaune, asa ca sper ca macar deocamdata sa evitam peretii.
    Astept poze si povesti pe aici. Muuulte:)
    PS: cum mananca Tudor la gradi? Singur sau ii dau tantiile alea?
    Pupici de la Andreea si Rox

    RăspundețiȘtergere
  2. Uau...primul comentariu :D. Multumim.
    Tudor are o tablita din aia cu creion atasat, dar nu e la fel de interesanta ca peretii, aparent. O sa dau o raita pe la IKEA sa vad de coli. Masuta de pitici ne tenta si pe noi, dar am zis sa mai asteptam putin pentru ca Tudor nu sta locului nici 5 secunde si ma indoiesc ca va folosi masuta si scaunelul. Ne luam dupa tona de jucarii pe care le are si care sunt (marea majoritate) interesante la inceput dupa care nici nu mai stie ca exista.
    Cand l-am dus la gradinita nu manca inca singur (1 an si aproape 4 luni) si i-au dat fetele de la gradi (asta se intampla 1/saptamana - ca doar atunci au mancare calda), dar in nici 2 saptamani urla daca incercam sa ii iau lingurita din mana. A fost socant de rapida schimbarea - de la hraneste-ma la vreau sa ma hranesc singur. Asa ca de atunci mananca singur si bea si din canuta de unul singur.

    RăspundețiȘtergere
  3. da, la gradi invata multe:)
    Pe asta ma bazez si eu:d

    RăspundețiȘtergere
  4. PS: scoate literele alea de test pe care trebuie sa le completezi cand postezi un comentariu:D.

    RăspundețiȘtergere